کار بسیار ساده است شما باید ابتدا تخم مرغ و تایمر را در داخل قابلمه یا ماهی تابه ای که در ان اب قرار داده اید بگذارید و اگر توجه نمایی روی محصول سه درجه دمایی سافت مدیوم و هادر دارد که اگر بعد از سفید شدن روی سافت برود یعنی تخم مرغ شما عسلی شده و اگر روی مدیوم برود یعنی تخم مرغ نرم شده و در اخر اگر روی هارد برود یعنی تخم مرغ شما بسیار سفت شده است.
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.