جستجو کردن
Close this search box.

چطور سمبوسه جنوبی درست کنیم؟

چطور سمبوسه جنوبی درست کنیم؟


۲۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۹

اکثر ما فکر می‌کنیم سمبوسه یک غذای جنوبی است، اما در واقع سمبوسه یک غذای بین‌المللی است که از آفریقا تا چین تهیه می‌شود. طرز تهیه سمبوسه در هر کشوری متفاوت است؛ برخی مواد آن را داخل خمیر پر می‌کنند و برخی دیگر با استفاده از نان‌های نازک، سمبوسه‌ای مانند سمبوسه جنوبی ما می‌پزند. در جنوب ایران معمولا مایه‌ی سمبوسه ترکیب سیب زمینی پخته، سبزیجات و ادویه است که آن را در نان لواش می‌پیچند و در روغن سرخ می‌کنند. در برخی مناطق در کنار سبزیجات از گوشت چرخ کرده یا مرغ هم استفاده می‌شود که می‌تواند این غذا را خوشمزه‌تر هم بکند. در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را به شما یاد می‌دهیم. طرز پیچیدن سمبوسه هم ظرافت‌های خاص خودش را دارد که با دیدن ویدیوی بالا می‌توانید آن را بیاموزید. با این دستور پخت سمبوسه خیلی سریع و راحت می‌توانید یک میان وعده یا وعده‌ی غذایی خوشمزه برای روزهای هفته یا مهمانی‌های خود تهیه کنید.

پیشنهاد خرید

مینی لباسشویی اولتراسونیک

389,000 تومان389,000 تومانخرید کنید

مواد لازم برای سمبوسه

  • سیب زمینی آپ‌پز: ۳ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد
  • جعفری: ۲ قاشق خرد شده
  • پیازچه: ۲ قاشق خرد شده
  • تره: ۲ قاشق خرد شده
  • نان لواش: یک بسته
  • زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ادویه کاری به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
بخوانید  حسرت هواداران پرسپولیس از فرصت‌سوزی‌های بازیکنان؛ تلویزیون‌هایتان سالم است؟

خرید مواد لازم سمبوسه سیب زمینی از دیجی‌کالا

پیشنهاد خرید

فرچه شستشو باریک آشپزخانه +5 درصد تخفیف

69,000 تومان69,000 تومانخرید کنید
پیشنهاد خرید

اره تاشو ضامن دار TAT

239,000 تومان210,000 تومانخرید کنید

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

برای تهیه سمبوسه ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و سپس در کمی روغن تفت دهید.

پس از این که پیازها کمی طلائی و سبک شدند، ادویه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سپس سیب زمینی‌های پخته شده را که از قبل با گوشت کوب له کرده‌اید به تابه اضافه کنید.

جعفری، تره و پیازچه را ریز خرد و به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید. نیازی نیست مواد زیاد تفت بخورند؛ کمی حرارت ببینند کافی است.

یک عدد نان لواش را مانند ویدیو تا و به ۳ قسمت برش بزنید. حالا هر نوار نان را مانند ویدیو باز و به صورت مثلث تا کنید.

داخل نان را مانند پاکت باز کنید، از مخلوط سیب زمینی و سبزیجات داخل آن بریزید و آن را ببندید.

روغن را در یک تابه‌ی عمیق داغ و هر طرف سمبوسه‌ها را چند دقیقه در روغن سرخ کنید.

بخوانید  تارتار: اگر انگیزه نداشته باشیم در لیگ مشکل پیدا می‌کنیم

دستور پخت و ویدیو: مریم ابراهیمی

بیشتر بخوانید:
چطور پیتزا رولی درست کنیم؟
چطور نان سیر درست کنیم؟
برچسب‌ها :
غذای اصلیغذای گیاهی

اکثر ما فکر می‌کنیم سمبوسه یک غذای جنوبی است، اما در واقع سمبوسه یک غذای بین‌المللی است که از آفریقا تا چین تهیه می‌شود. طرز تهیه سمبوسه در هر کشوری متفاوت است؛ برخی مواد آن را داخل خمیر پر می‌کنند و برخی دیگر با استفاده از نان‌های نازک، سمبوسه‌ای مانند سمبوسه جنوبی ما می‌پزند. در جنوب ایران معمولا مایه‌ی سمبوسه ترکیب سیب زمینی پخته، سبزیجات و ادویه است که آن را در نان لواش می‌پیچند و در روغن سرخ می‌کنند. در برخی مناطق در کنار سبزیجات از گوشت چرخ کرده یا مرغ هم استفاده می‌شود که می‌تواند این غذا را خوشمزه‌تر هم بکند. در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را به شما یاد می‌دهیم. طرز پیچیدن سمبوسه هم ظرافت‌های خاص خودش را دارد که با دیدن ویدیوی بالا می‌توانید آن را بیاموزید. با این دستور پخت سمبوسه خیلی سریع و راحت می‌توانید یک میان وعده یا وعده‌ی غذایی خوشمزه برای روزهای هفته یا مهمانی‌های خود تهیه کنید.

مواد لازم برای سمبوسه

  • سیب زمینی آپ‌پز: ۳ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد
  • جعفری: ۲ قاشق خرد شده
  • پیازچه: ۲ قاشق خرد شده
  • تره: ۲ قاشق خرد شده
  • نان لواش: یک بسته
  • زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ادویه کاری به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
بخوانید  محکومیت جدید مس رفسنجان در کمیته وضعیت

خرید مواد لازم سمبوسه سیب زمینی از دیجی‌کالا

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

برای تهیه سمبوسه ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و سپس در کمی روغن تفت دهید.

پس از این که پیازها کمی طلائی و سبک شدند، ادویه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سپس سیب زمینی‌های پخته شده را که از قبل با گوشت کوب له کرده‌اید به تابه اضافه کنید.

جعفری، تره و پیازچه را ریز خرد و به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید. نیازی نیست مواد زیاد تفت بخورند؛ کمی حرارت ببینند کافی است.

یک عدد نان لواش را مانند ویدیو تا و به ۳ قسمت برش بزنید. حالا هر نوار نان را مانند ویدیو باز و به صورت مثلث تا کنید.

داخل نان را مانند پاکت باز کنید، از مخلوط سیب زمینی و سبزیجات داخل آن بریزید و آن را ببندید.

روغن را در یک تابه‌ی عمیق داغ و هر طرف سمبوسه‌ها را چند دقیقه در روغن سرخ کنید.

دستور پخت و ویدیو: مریم ابراهیمی

بیشتر بخوانید:
چطور پیتزا رولی درست کنیم؟
چطور نان سیر درست کنیم؟

منبع

پایان

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *