جستجو کردن
Close this search box.

طرز تهیه گلت توت‌فرنگی؛ دسر سنتی محبوب فرانسوی‌ها

طرز تهیه گلت توت‌فرنگی؛ دسر سنتی محبوب فرانسوی‌ها


۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۹

یکی از دسرهای بسیار قدیمی فرانسوی گلت (Galette) است. گلت به زبان فرانسه به معنی کیک تخت است و همانطور که از نام این شیرینی پیدا است، ظاهر تختی دارد. این دسر سنتی اهمیت بالایی در فرانسه دارد و در بسیاری از جشن‌ها آن را سرود می‌کنند. فصل توت‌فرنگی است و ما قصد داریم طرز تهیه گلت توت‌فرنگی که خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین نوع گلت است را به شما آموزش دهیم. شما می‌توانید طبق همین روش، در فصول مختلف گلت هلو، تمشک یا آلبالو هم تهیه کنید و از عطر و طعم این شیرینی خوشمزه در همه‌ی فصل‌ها لذت ببرید.

  • چطور دسر ماست و آناناس درست کنیم؟
  • طرز تهیه کیک خیس قهوه با کرم پنیری و کارامل
پیشنهاد خرید

کفش مردانه Skechers

تومان199,000 تومانخرید کنید
پیشنهاد خرید

آب انار گیری دستی چدنی

169,000 تومان169,000 تومانخرید کنید

مواد لازم

  • آرد شیرینی‌پزی: ۲ پیمانه
  • توت‌فرنگی: ۲ پیمانه
  • کره: ۱۲۰ گرم
  • وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • زرده‌ی تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  • زست لیمو (پوست لیموی رنده شده): در صورت تمایل
بخوانید  فرشاد فرجی: حیف بود اگر امروز استقلال را شکست نمی‌دادیم؛ ابوالفضل جلالی بازیکن خوبی است

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا

پیشنهاد خرید

برس حرارتی صاف کننده مو

399,000 تومان399,000 تومانخرید کنید
پیشنهاد خرید

پکیج 3 عددی نظم دهنده تاشو کفش+ تخفیف

89,000 تومان89,000 تومانخرید کنید

طرز تهیه گلت توت‌فرنگی

  1. برای تهیه خمیر گلت، کره را به قطعات کوچک برش بزنید و به همراه آرد، پودر قند و وانیل در غذاساز بریزید و هم بزنید تا تبدیل به یک پودر نرم شود.
  2. کم کم آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد تبدیل به یک خمیر نرم و اسفنجی شود.
  3. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل سلفون در یخچال قرار دهید.
  4. برای تهیه فیلینگ داخل گلت، توت‌فرنگی‌ها را به اندازه‌ی دلخواه برش بزنید و روی آن شکر، نشاسته‌ی ذرت، وانیل و کمی پوست لیموی رنده شده اضافه کنید و هم بزنید.
  5. خمیر را روی میز کار آردپاشی شده، به شکل دایره پهن کنید. سپس خمیر را به سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید و کاغذ روغنی گذاشته‌اید منتقل کنید.
  6. مایه‌ی توت‌فرنگی را طوری که حدود ۵ سانتی‌متر از اطراف فاصله داشته باشد، وسط خمیر بریزید و بعد خمیر را روی توت‌فرنگی‌ها برگردانید.
  7. روی خمیر ترکیبی از زرده‌ی تخم‌مرغ و شیر رومال کنید و کمی شکر روی آن بپاشید.
  8. گلت را در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه تنظیم و به آن ۴۰ دقیقه زمان پخت دهید.
بخوانید  روحیه دادن درویش به پرسپولیسی‌ها در آستانه بازی حذفی
برچسب‌ها :
کیک و شیرینی

یکی از دسرهای بسیار قدیمی فرانسوی گلت (Galette) است. گلت به زبان فرانسه به معنی کیک تخت است و همانطور که از نام این شیرینی پیدا است، ظاهر تختی دارد. این دسر سنتی اهمیت بالایی در فرانسه دارد و در بسیاری از جشن‌ها آن را سرود می‌کنند. فصل توت‌فرنگی است و ما قصد داریم طرز تهیه گلت توت‌فرنگی که خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین نوع گلت است را به شما آموزش دهیم. شما می‌توانید طبق همین روش، در فصول مختلف گلت هلو، تمشک یا آلبالو هم تهیه کنید و از عطر و طعم این شیرینی خوشمزه در همه‌ی فصل‌ها لذت ببرید.

  • چطور دسر ماست و آناناس درست کنیم؟
  • طرز تهیه کیک خیس قهوه با کرم پنیری و کارامل

مواد لازم

  • آرد شیرینی‌پزی: ۲ پیمانه
  • توت‌فرنگی: ۲ پیمانه
  • کره: ۱۲۰ گرم
  • وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • زرده‌ی تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  • زست لیمو (پوست لیموی رنده شده): در صورت تمایل
بخوانید  بیانیه پرسپولیس درباره ماجرای اهدای BMW؛ رای به نفع ما صادر شده است

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا

طرز تهیه گلت توت‌فرنگی

  1. برای تهیه خمیر گلت، کره را به قطعات کوچک برش بزنید و به همراه آرد، پودر قند و وانیل در غذاساز بریزید و هم بزنید تا تبدیل به یک پودر نرم شود.
  2. کم کم آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد تبدیل به یک خمیر نرم و اسفنجی شود.
  3. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل سلفون در یخچال قرار دهید.
  4. برای تهیه فیلینگ داخل گلت، توت‌فرنگی‌ها را به اندازه‌ی دلخواه برش بزنید و روی آن شکر، نشاسته‌ی ذرت، وانیل و کمی پوست لیموی رنده شده اضافه کنید و هم بزنید.
  5. خمیر را روی میز کار آردپاشی شده، به شکل دایره پهن کنید. سپس خمیر را به سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید و کاغذ روغنی گذاشته‌اید منتقل کنید.
  6. مایه‌ی توت‌فرنگی را طوری که حدود ۵ سانتی‌متر از اطراف فاصله داشته باشد، وسط خمیر بریزید و بعد خمیر را روی توت‌فرنگی‌ها برگردانید.
  7. روی خمیر ترکیبی از زرده‌ی تخم‌مرغ و شیر رومال کنید و کمی شکر روی آن بپاشید.
  8. گلت را در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه تنظیم و به آن ۴۰ دقیقه زمان پخت دهید.

منبع

پایان

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *