جستجو کردن
Close this search box.

طرز استفاده از سرخ کن بدون روغن برای سیب‌ زمینی 🍟

اگر شما هم مثل من عاشق سیب‌ زمینی سرخ شده هستید و از تردی آن لذت می‌برید حتما می‌دانید که حجم زیاد روغنی که در تهیه‌ی آن استفاده می‌شود چقدر می‌تواند برای سلامتی ضرر داشته باشد. البته از خوشمزگی این سیب‌ زمینی‌ها هم نمی‌شود گذشت. پس باید به دنبال یک راه حل دیگر برای این کار باشیم. راهی که بتوانیم در خانه سیب‌ زمینی‌های ترد و خوشمزه‌ای مثل رستوران‌ها آماده کنیم. در این مطلب از دیجی‌کالا مگ روشی را به شما آموزش می‌دهد که بدون استفاده از روغن می‌توانید یک ظرف پر از سیب‌ زمینی ترد و نمکی داشته باشید. باور کنید بدون استفاده از حتی یک قطره روغن هم ممکن است! راز این کار در استفاده از هواپز و البته کمی فوت و فن در آماده‌سازی سیب‌ زمینی‌هاست. پس اگر با خواندن همین چند خط هم هوس سیب‌ زمینی سرخ شده کردید، این مطلب را تا آخر بخوانید.

آنچه می‌خوانید:

🍟راز تردی سیب‌ زمینی‌ها
🍟آیا خیساندن سیب‌ زمینی‌ها ضروری است؟
🍟مواد لازم
🍟طرز تهیه
🍟نکات طلایی برای آماده کردن سیب‌ زمینی‌های ترد و خوشمزه

پیشنهاد خرید

هولدر موبایل جلو داشبورد و سایه بان

179,000 تومان179,000 تومانخرید کنید

🍟راز تردی سیب‌ زمینی‌

برای داشتن سیب‌ زمینی‌های ترد باید این راز مخفی را بدانید. قبل از هر چیز، سیب‌ زمینی‌ها را برای مدتی در آب سرد قرار دهید. این کار باعث می‌شود نشاسته‌ی اضافی از آن‌ها خارج شده و در نتیجه سیب‌ زمینی‌ها به هم نچسبند و در طول پخت تردتر شوند.

  • طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر؛ ساده، آسان و خوشمزه
  • طرز تهیه فلافل خانگی به ۳ روش ساده (به سبک ساندویچی‌ها)
پیشنهاد خرید

برس حرارتی صاف کننده مو

399,000 تومان399,000 تومانخرید کنید

🍟آیا خیساندن سیب‌ زمینی ضروری است؟

اگر عجله دارید و وقت کافی برای خیساندن ندارید، می‌توانید از انجام این مرحله صرف‌نظر کنید. فقط یادتان باشد که در این صورت سیب‌ زمینی‌ها به اندازه کافی ترد نخواهند شد و برای جلوگیری از چسبیدن به هم، باید مرتبا آن‌ها را در حین پخت هم بزنید.

بخوانید  اسفند؛ ماه تلخ و جدایی برای محمود فکری

اما اگر می‌خواهید سیب‌ زمینی‌هایی با تردی بی‌نظیر داشته باشید، بهتر است قبل از قرار دادن در هواپز، آن‌ها را به مدت حداقل ۲۰ دقیقه در آب سرد خیس کنید و سپس آبکشی کرده و کاملاً خشک کنید. این بهترین روش برای آماده سازی سیب‌ زمینی‌ها است.

  • رازهای طرز تهیه پاستا پنه رستورانی؛ همراه با آموزش سس
پیشنهاد خرید

پشه بند و آفتاب گیر خودرو

339,000 تومان339,000 تومانخرید کنید

🍟مواد لازم

  • حدود نیم کیلو سیب‌زمینی
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای (به رنگ دلخواه)
  •  یک عدد پیاز (ترجیحا زرد)
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم
سیب زمینی لوکوما - 2 کیلوگرم
سیب زمینی لوکوما – ۲ کیلوگرم
مشاهده کالا
  • طرز تهیه جوجه کباب خانگی به سبک رستورانی
پیشنهاد خرید

آب انار گیری دستی چدنی

169,000 تومان169,000 تومانخرید کنید

🍟طرز تهیه

برای تهیه‌ی سیب‌ زمینی‌های ترد و خوشمزه به روش زیر عمل کنید:

  • سیب‌ زمینی‌ها را پوست کنده و به قطعات مکعبی تقریبا ۱.۵  سانتی‌متری برش دهید.
  • سیب‌ زمینی‌های خرد شده را در یک کاسه بریزید و روی آن‌ها آب سرد بریزید تا کاملا روی‌شان را بپوشاند.
  • بعد از گذشت حداقل ۲۰ دقیقه سیب‌ زمینی‌ها را آبکشی کرده، کاملا خشک کنید و داخل کاسه‌ای بزرگ بریزید.
  • فلفل دلمه‌ای و پیاز را نیز به صورت نگینی خرد کرده و به سیب‌ زمینی‌ها اضافه کنید.
  • نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا و در صورت تمایل، کمی روغن را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • سیب‌ زمینی‌ها را داخل سبد هواپز بریزید.
  • سیب‌ زمینی‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در هواپز با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا طلایی و ترد شوند.
خرید انواع فلفل

مشاهده همه

  • طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ مخصوص به ۵ روش
پیشنهاد خرید

پکیج 3 عددی نظم دهنده تاشو کفش+ تخفیف

89,000 تومان89,000 تومانخرید کنید

🍟نکات طلایی برای آماده کردن سیب‌ زمینی‌ ترد و خوشمزه

  • برای داشتن سیب‌ زمینی‌هایی تردتر، قبل از پخت حتما آن‌ها را در آب سرد خیس کنید.
  • سیب‌ زمینی‌ها را تا حد امکان یک اندازه برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.
  • پیاز و فلفل دلمه‌ای را خیلی ریز خرد نکنید چون ممکن است بسوزند یا از سوراخ‌های سبد هواپز بیرون بریزند.
  • زمان پخت در هواپزهای مختلف، متفاوت است. پس در حین پخت مراقب سیب‌ زمینی‌ها باشید و آن‌ها را بررسی کنید.
  • برای طعم‌دار کردن سیب‌ زمینی‌ها می‌توانید از سایر ادویه‌جات مثل پودر پیاز، پودر چیلی، زیره یا فلفل قرمز نیز استفاده کنید.

سیب‌ زمینی‌های ترد شما آماده است! حالا می‌توانید از طعم بی‌نظیر سیب‌ زمینی‌های ترد و طلایی خود در کنار انواع غذاها لذت ببرید. نوش جان!

سرخ کن بدون روغن گوسونیک مدل GAF-710
۵,۳۰۰,۰۰۰
۴,۸۷۶,۰۰۰
تومان
خرید انواع هواپز

مشاهده همه

  • طرز تهیه اسنک به ۴ روش با دستگاه و بدون دستگاه

🍟مرور کلی

خوردن یک بشقاب سیب‌ زمینی سرخ شده‌ی ترد و خوشمزه در هر ساعتی از روز می‌چسبد. اما برای اینکه تنقلات و غذای سالم‌تری بخورید لازم است غذاها را بدون روغن بپزید. شاید فکر کنید که آماده کردن سیب‌ زمینی ترد بدون روغن غیرممکن است. اما با روشی که در این مطلب یاد دادم می‌توانید تردترین و خوشمزه‌ترین سیب‌ زمینی‌ها را در خانه آماده کنید.

منبع: ThisHealthyKitchen

پاسخ به چند پرسش
بهترین دما برای آماده کردن سیب زمینی در هواپز چیست؟
به صورت استاندارد ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد بهترین دما است اما با توجه به نوع دستگاه شما ممکن است لازم باشد دما را بالاتر یا پایین‌تر ببرید.
آیا می‌توانید سبزیجات معطر را هم به سیب زمینی اضافه کنیم؟
بهتر است سبزیجات معطر را به صورت خشک شده و بعد از آماده شدن سیب زمینی به آن اضافه کنید. اگر سبزیجات را با سیب زمینی در هواپز قرار دهید ممکن است بسوزند و طعم سیب زمینی را خراب کنند.
این مدل سیب زمینی که در خانه آماده می‌کنیم را می‌توانیم با سس بخوریم؟
تردی و خوشمزگی این سیب زمینی آنقدر زیاد است که شاید اصلا نیازی به مصرف سس نداشته باشید. اما در صورت تمایل می‌توانید هر نوع سسی را در کنار بشقاب سیب زمینی قرار دهید.

منبع

پایان

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *