طرفداری | عبدالمهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون بدنسازی و عضو هیات رئیسه فدراسیون کشتی است.
قدرتنمایی کشتی ایران در المپیک پاریس این روزها نُقل محافل ورزشی شده تا جایی که کارشناسان حوزههای مختلف به دنبال واکاوی ریشههای این موفقیت در پنج سال گذشته هستند. موفقیتی که برخی آن را نتیجه اقدامات زیرساختی و اقتصادی علیرضا دبیر میدانند و برخی دیگر باور دارند ترکیب هنر مدیریتی رئیس فدراسیون کشتی و استعداد ذاتی ایرانیها در این رشته موجب شده تا پاریس به تصرف گوششکستههای ایرانی درآید. یکی از مدیران ورزشی که به بررسی چرایی این موفقیت پرداخت عبدالمهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون بدنسازی و عضو هیات رئیسه فدراسیون کشتی است. او در گفتوگو با ایرنا گفت:
حقیقتا باید بگویم که کشتی آزاد بدشانس بود. در پاریس ما سه فینالیست داشتیم که نمایش عالی داشتند. همه داستان حسن یزدانی را دیدند، رمضانوف کشتیگیری نبود که یزدانی را شکست دهد. اگر یک دقیقه کتف یزدانی همراهی میکرد، وی میتوانست این آزادکار بلغاری را با امتیاز عالی شکست دهد. همچنین رحمان اگر روی فتیله حریف گیر نمیکرد توانایی بسیار بالایی برای مدال طلا داشت. امیرحسین زارع نیز بارها گنو پتریاشویلی را شکست داده بود. همگان دیدند که امیرحسین در اوج جوانی در لیگ گنو را مغلوب کرد. وی سال گذشته نیز قهرمان گرجستانی را با امتیاز عالی شکست داد. امیرعلی آذرپیرا هم نمایش خوبی داشت. او می توانست قهرمان روسی بحرینیها را شکست دهد چون تاج الدینوف هم از ناحیه کتف مصدوم بود. آذرپیرا با شکست اسنایدر کار بزرگی انجام داد.
وی افزود:
اید به خانواده بزرگ کشتی و شخص علیرضا دبیر این موفقیت بزرگ را تبریک بگویم. او عاشقانه کار میکند و زندگی خود را فدای کشتی کرده است. بخشی از موفقیت پاریس به خاطر استعداد کشتی در ایران است، اما بخش بزرگ آن به اقدامات مدیریتی علیرضا دبیر بر میگردد. در پنج سال گذشته اقدامات بینظیری در خصوص زیرساخت و کارهای اقتصادی برای کشتی انجام شد و اکنون قهرمان این رشته گلایهای از کمبود امکانات ندارند و خود را با هیچ ورزشکاری مقایسه نمیکنند. حتی کشورهای دیگر برای اردو و تمرین در کمپ کشتی به ایران سفر میکنند. مدیریت هم علم است و هم هنر. علم آموختنی است اما ژن دبیر مدیریتی است و در هر جایی که حضور داشته باشد میتواند موفق عمل کند. من چیزی که در دبیر دیدم عشق است که خستگی را از وی گرفته؛هر وقت به ایشان زنگ میزنم او در کمپ مشغول کار است.
رئیس فدراسیون کشتی با بیان اینکه خودم ۲ بار کتف عمل کرد گفت:
شاید اگر در خصوص مصدومیت کتف اظهار نظر کنم پزشکان ناراحت شوند اما درمان شکستی دست از چند ناحیه راحتتر از دررفتگی کتف است، زیرا وقتی که یک ورزشکار کتف را عمل میکند یک استرس خواص بر وی حاکم میشود و حتی جسارت از او خواهد گرفت. همیشه این ترس را دارد و هر چه استرس ورزشکار بیشتر باشد احتمال درفتتگی مجدد بیشتر خواهد شد. فارغ از تمام تلاش پزشکان برای رساندن یزدانی به المپیک باید بگویم که مصدومیت کتف موجب میشود تا جسارت از فرد گرفته شود. آقای دبیر نیز بارها به این مشکل اشاره کرد چون خودش از ناحیه کتف مصدوم شده بود.