جستجو کردن
Close this search box.

الزام به کار کردن برای تامین مخارج زندگی؛ قهرمان چهار دوره پیاپی کشتی جهان از مشکلات مالی خود در قدیم گفت

پیشکسوت کشتی - ابراهیم جوادی - کشتی آزاد

ابراهیم جوادی، پیشکسوت کشتی ایران در خصوص مسائل مختلف کشتی حرف میزد.

طرفداری | یکی از بزرگ‌ترین کشتی‌گیران و پرافتخارترین آزادکاران ایرانی، ابراهیم جوادی است.

فتح چهار دوره پیاپی قهرمانی جهان، بار قهرمانی در بازی‌های آسیایی، مدال برنز المپیک ۱۹۷۲ مونیخ از او چهره‌ای ماندگار در تاریخ کشتی ایران ساخته است. نکته جالب در خصوص ابراهیم جوادی این است که او تنها یک شکست در مسابقات جهانی و المپیک دارد و آن هم در المپیک ۱۹۷۲ مونیخ بود که در نهایت آن المپیک با مدال برنز برای او همراه بود.

او در مصاحبه‌ای با فدراسیون کشتی در خصوص اعطای پاداش به مدال‌آوران توسط فدراسیون گفت:

 اهدای پاداش به قهرمانان یکی از بهترین و ماندگارترین کارهای فدراسیون کشتی بوده است.

او ادامه داد:

بسیار خوشحالم که برای قهرمانان کشتی پاداش مدال‌آوری در نظر گرفته شده است چرا که این کار می‌تواند برای روند قهرمانی آن‌ها بسیار مفید باشد. کار مثبت دیگر این بود که فدراسیون بلافاصله جوایزی که قولش داده بود را به قهرمانان اهدا کرد.

ابراهیم جوادی
ابراهیم جوادی
پیشنهاد خرید

هندزفری بلوتوث گردنی Lenovo

289,000 تومان289,000 تومانخرید کنید

در دوران کشتی خودم مجبور بودم برای تأمین پول کار کنم

 در آن زمان به دلیل اینکه از لحاظ مالی به‌صورت کامل تأمین نبودیم، مجبور بودیم در کنار ورزش، کار کنیم که این مورد باعث شد که از تحصیل باز بمانم و در روند تمریناتم نیز تأثیرگذار بود.

 او سخنان خود را این‌گونه تکمیل کرد:

 یکی از مهم‌ترین مسائل برای یک قهرمان، آیندهٔ وی است، یک قهرمان کارش ورزش‌کردن و کسب افتخار است. او می‌تواند تحصیل کند یا حرفه‌ای را پیگیری کند تا در آینده زندگی‌اش تأمین باشد؛ اما به دلیل اینکه باید شبانه‌روزی تمرین کند، قطعاً دغدغهٔ پساقهرمانی را دارد و اهدای این پاداش‌ها و استخدام آن‌ها می‌تواند هم انگیزهٔ مضاعفی برای تمرین‌کردن باشد و هم از لحاظ روحی و روانی آن‌ها را در یک آرامش قرار دهد.

او در خصوص تمرین کشتی‌گیران در خارج از فضای شهری گفت:

 یکی دیگر از کارهای خوب انجام شده، برگزاری تمرینات در خارج از فضای شلوغ شهری و به‌صورت شبانه‌روزی است که این مورد نیز می‌تواند به کشتی‌گیران برای کسب موفقیت بسیار کمک کند.

 جوادی در مورد عملکرد تیم ملی کشتی آزاد در المپیک، اظهار داشت:

از ۶ وزن در ۴ وزن مدال کسب کردیم و ۳ نماینده کشورمان به دیدار مرحلهٔ نهایی راه یافتند. فرصت خوبی بود که حداقل یک مدال ما به طلا تبدیل می‌شد که از دست رفت.

 به نظر من فدراسیون تمام شرایط را برای تیم های ملی فراهم کرد و کشتی فرنگی توانست نتیجه لازم را بگیرد، اما کشتی آزاد باید بهتر ظاهر می‌شد و این مورد هم مربوط به عملکرد خود کشتی‌گیران و هم مربوط به عملکرد کادر فنی بود.

ابراهیم جوادی
ابراهیم جوادی

امیرحسین زارع مستحق حداقل یک مدال طلای المپیک است

مدال طلا بسیار ارزشمند است و شاید دیگر این فرصت پیش نیاید. البته امیدوارم که امیرحسین زارع که واقعاً مستحق حداقل یک مدال طلای المپیک است، در المپیک آینده بتواند به این مهم دست پیدا کند.

 او در خصوص اهمیت وضعیت روحی ورزشکاران گفت:

 کشتی‌گیران باید تمرکز لازم را برای مبارزات داشته باشند و اینکه یک کشتی‌گیر وقتی به فینال رسید نباید فکر کند که کار تمام شده است. 

ابراهیم جوادی
ابراهیم جوادی
پیشنهاد خرید

اجاق گاز مسافرتی

389,000 تومان349,000 تومانخرید کنید

روش من برای شکست‌دادن ژاپنی‌ها چسبیدن به آنان بود

یکی از موضوعات دیگر مبارزه با حریفان ژاپنی است، خود من چندین مورد با کشتی‌گیران ژاپنی روبرو شدم که تمامی آن‌ها را شکست دادم. آن موقع بحث آنالیز و دیدن فیلم‌ها مطرح نبود و خودمان باید برای شکست حریفان برنامه‌ریزی می‌کردیم. روش من هم چسبیدن به حریف بود تا جلوی سرعتش را بگیرم و در لحظه مناسب زیرگیری می‌کردم.

مربی اسبق تیم ملی کشتی آزاد با اشاره به عملکرد خوب فدراسیون در چند سال گذشته گفت:

 کارهای عمرانی که انجام شده و زیرساخت فراهم شده برای کشتی‌گیران بی‌نظیر است. از لحاظ اسکان، تغذیه و پشتیبانی تیم های ملی نیز عالی کار شده و فقط در بحث فنی باید بیشتر کار شود و دایره استفاده از افراد بازتر شود. نفرات خوبی را به لحاظ فنی و مربیگری در کشتی کشور داریم و با شناختی که از رئیس فدراسیون کشتی دارم، وی به دنبال بهترین‌ها است و امیدوارم که در المپیک آینده کشتی به حق واقعی خود برسد.

منبع

بخوانید  جوانان افغانستان قهرمان تورنمنت کافا شدند
پایان

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *